Σχετικά

Το HEALTH LAB είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο Φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης.

Στηριζόμενο στα νέα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες, για εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τόσο όσον αφορά το υψηλό επίπεδο γνώσεων, εκπαίδευσης και εμπειρίας όσο και των νέων τεχνολογικών εφαρμογών είναι αυτό που θα μας δώσει το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

H εξειδίκευση και η καινοτομία των θεραπευτικών πρωτοκόλλων έχουν αναδείξει το HEALTH LAB εδώ και μια σειρά ετών σε ένα αξιόπιστο κέντρο το οποίο εμπιστεύονται για την ασφαλή και γρήγορη αποκατάστασή τους.

Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας σε παθήσεις Σ.Σ., αθλητικές κακώσεις, παθήσεις άνω άκρου, νευρολογικές παθήσεις.

Τα προγράμματα Φυσικοθεραπείας είναι απολύτων εξατομικευμένα, βασισμένα κυρίως στην κινησιοθεραπεία (θεραπευτική άσκηση), σε τεχνικές αποκατάστασης και στην χρήση ειδικού φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού.

Ο χώρος μας είναι πλήρως εξοπλισμένος με μηχανήματα νέας τεχνολογίας,

Στόχος μας η αντιμετώπιση της αιτίας και όχι μόνο των συμπτωμάτων επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα.